logo


Les accions descentralitzades als pobles o barris ajuden a donar a conèixer l’Associació Catalana per la Pau i a sensibilitzar sobre la tasca que l’entitat porta a terme.

Els Comitès Locals o Comarcals de l’ACP són grups de persones que dins l’àmbit de l’associació, i a nivell del poble, comarca o ciutat, contribueixen a realitzar els fins establerts als estatuts i a concretar els plans de treball marcats a les assemblees anuals.

A través de la creació i dinamització d’un Comitè Local, ens ajudes a traslladar l’acció de l’ACP als barris, pobles i ciutats de Catalunya.

Les principals activitats que desenvolupen els Comitès Locals són:

  • Accions de recollida de fons per a un projecte concret, a partir d’activitats lúdiques: competicions esportives, sopars solidaris, festes, concerts, etc.
  • Organització d’iniciatives per sensibilitzar i difondre campanyes de l’ACP (exposicions, projeccions de pel·lícules, etc.).
  • Participació en xarxes locals de pau i solidaritat.

 

Pel que fa al lloc de treball, si la teva activitat laboral es desenvolupa en una empresa, pots proposar accions solidàries col·lectives i destinar els beneficis a col·laborar amb l’Associació Catalana per la Pau. Algunes iniciatives poden ser les següents:

  • Destinar el 0,7% del sou dels treballadors a un projecte concret.
  • Renunciar al lot nadalenc i destinar els diners que s’inverteixen en aquesta compra a fer un donatiu per a un projecte de l’ACP.