logo


L’Associació Catalana per la Pau edita el calendari solidari Un any de drets, un any de dones, amb l’objectiu de fer visibles les vulneracions dels drets humans que pateixen les dones d’arreu del món.

El calendari compta amb la col·laboració de dotze dissenyadores i artistes residents a Catalunya, que han il·lustrat cadascun dels dotze mesos. Són Blanca Caminal, Lara Costafreda, Marta Bellvehí, Ina Stanimirova, Raquel Valenzuela, Natalia Pereira, Elisa Munsó, Nadine Feghaly, Martina Tarabal, Natalia Zaratiegui, Clara Sáez i Lola Abenza.

El drama de les dones migrants i refugiades, la tracta de persones, els estereotips de gènere, l’accés a una educació igualitària o les xarxes de suport entre dones són alguns dels temes retratats al calendari. Les làmines il·lustrades poden retallar-se fàcilment i estan impreses en paper de qualitat, amb la idea que puguin ser penjades o emmarcades.

Tots els diners recaptats amb la venda del calendari, que té un preu de 10 euros*, seran destinats al Fons d’Emergències de l’entitat, per finançar els projectes que desenvolupem en l’àmbit dels drets de les dones.

L’Associació Catalana per la Pau porta prop de 30 anys treballant per garantir els drets individuals i col·lectius dels sectors més desafavorits de la població. Actualment, treballem en projectes de drets i empoderament de les dones a països com Jordània, Mauritània, Mali, el Líban, Colòmbia, Palestina o la República Democràtica del Congo.

*Més despeses d’enviament en el cas de la compra online


Altres maneres d’adquirir el calendari:

  • A la seu de l’Associació Catalana per la Pau (Via Laietana 16, 1r pis, Barcelona). Dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 18h
  • A la Llibreria Barra/Llibre (Riego 13, Barcelona)
  • A la Llibreria Santos Ochoa (Passeig Fabra i Puig 165, Barcelona)
  • A la Llibreria Alibri (Balmes 26, Barcelona)
  • A les botigues d’Abacus Cooperativa