logo


L’Associació Catalana per la Pau ha editat el calendari solidari ‘Un any de drets, un any de dones’, que té com a objectiu fer visibles les vulneracions dels drets humans que pateixen les dones d’arreu del món.

El calendari compta amb la col·laboració de dotze dissenyadores i artistes residents a Catalunya, que han il·lustrat cadascun dels dotze mesos. Són Blanca Caminal, Lara Costafreda, Marta Bellvehí, Ina Stanimirova, Raquel Valenzuela, Natalia Pereira, Elisa Munsó, Nadine Feghaly, Martina Tarabal, Natalia Zaratiegui, Clara Sáez i Lola Abenza.

El drama de les dones migrants i refugiades, la tracta de persones, els estereotips de gènere, l’accés a una educació igualitària o les xarxes de suport entre dones són alguns dels temes retratats al calendari. Les làmines il·lustrades poden retallar-se fàcilment i estan impreses en paper de qualitat, amb la idea que puguin ser penjades o emmarcades.

Calendari solidari drets dones

Tots els diners recaptats amb la venda del calendari, que té un preu de 10 euros*, seran destinats al nostre Fons d’Emergències, per finançar els projectes que desenvolupem en l’àmbit dels drets de les dones a països com Jordània, Mauritània, Mali, el Líban, Colòmbia, Palestina o la República Democràtica del Congo.

El divendres 23 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc la presentació oficial del calendari a la Galeria El Diluvio Universal (Guilleries 2, Barcelona).

*Més despeses d’enviament en el cas de la compra online


Vols comprar el calendari?

Pots adquirir el calendari a través de diferents vies:

  • A la nostra pàgina web
  • A la nostra seu (Via Laietana 16, 1r pis, Barcelona). Dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 18h
  • A la Llibreria Barra/Llibre (Riego 13, Barcelona)
  • A la Llibreria Santos Ochoa (Passeig Fabra i Puig 165, Barcelona)
  • A la Llibreria Alibri (Balmes 26, Barcelona)
  • A les botigues d’Abacus Cooperativa