logo


bibliotecaSi estàs estudiant o acabes de finalitzar la teva formació i vols fer les teves pràctiques o projecte de fi de carrera en una organització social, l’ACP t’ofereix la possibilitat de fer-ho. Tots els anys, comptem amb estudiants en pràctiques nacionals i internacionals que realitzen una estada o el projecte fi de carrera amb nosaltres, a través dels convenis de col·laboració que vam signar amb les seves universitats o centres de formació.

L’ACP considera que és imprescindible que el futur professional tingui l’oportunitat de posar en pràctica la seva formació teòrica; fet que facilitarà la incorporació al món laboral. Però el que més ens motiva a incorporar estudiants a la nostra organització és que volem ser partícips de la seva formació en l’àmbit social.

La nostra organització requereix de perfils professionals molt diversos: advocats, periodistes, traductors, enginyers agrònoms, comptables, informàtics, publicistes, etcètera. En funció de les teves inquietuds i formació professional, podràs incorporar-te en una àrea determinada de treball i emprendre les teves pràctiques o projecte fi de carrera amb nosaltres.

* L’ACP estudiarà totes les demandes d’estudiants en pràctiques i es reservarà el dret d’incorporar els interessats en funció dels recursos humans i tècnics de què disposi.

* L’ACP no remunera directament les pràctiques ni la realització de projectes fi de carrera. Les beques són obtingudes pels estudiants a través dels seus centres educatius d’origen.