logo


President

Xavier Cutillas, viu a Barcelona. Empresari de l’àmbit de les arts gràfiques. Vinculat a la solidaritat i la cooperació internacional des de la dècada dels 90.

Sotspresidenta

Mònica Rueda, viu a Terrassa. Treballadora de l’àmbit de la salut pública. Vinculada a la solidaritat i la cooperació internacional des de la dècada dels 90.

Tresorer

Albert Company, viu a Rubí. Treballador de l’àmbit de l’esport. Exvicepresident del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

Secretària

Àgata Sol, viu a Barcelona. Antropòloga i treballadora social. Exdirectora de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR).

Vocals

Ricard Sánchez, viu a Manresa. Exsindicalista de l’àmbit dels residus urbans. Vinculat a la solidaritat i la cooperació internacional des de la dècada dels 90.

Maria José Pardo, viu a Barcelona. Treballadora social. Exregidora de Serveis Socials a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (2011-2015).

Ghassan Saliba, viu entre Byblos (Líban) i Barcelona. Periodista. President de l’Associació Catalunya-Líban i exdirector del Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers (CITE).

Ana Basanta, viu a Barcelona. Llicenciada en Història i Periodisme. Escriptora. Ha publicat, des d’un enfocament social, llibres sobre diferents qüestions, a més de literatura de viatges i novel·la.

Jordi Garrell, viu a Cardedeu. Antropòleg i consultor per al tercer sector. Exdirector de l’Associació Catalana per la Pau (2001-2014).

Carla Rabell, viu a Barcelona. Periodista i gestora cultural. Ha treballat en diverses organitzacions i ha estat responsable de comunicació de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).

Jordi Ribó, viu a Barcelona. Exsindicalista de l’àmbit de la metal·lúrgia. Expresident de la Fundació Pau i Solidaritat (2003-2008).