logo


Logotip Associació Catalana per la Pau
Després de 20 anys, canviem el nostre logotip per oferir una imatge més global i dinàmica

L’Associació Catalana per la Pau (ACP) ja disposa d’un nou logotip que permet comunicar millor els nostres valors, la nostra missió i els nostres eixos de treball.

La nova imatge corporativa, dissenyada per l’agència creativa theroomrooms’, manté la nostra identitat, tot adaptant-la a les necessitats presents dels àmbits en què actuem: la cooperació al desenvolupament, l’acció humanitària, l’educació i la sensibilització, la mobilització social i la incidència política.

El logotip utilitza la caixa alta en la tipografia, amb l’objectiu de donar més força al nom. També es destaca en negreta la paraula “pau”, concepte que defineix la principal raó de ser de l’entitat des dels seus orígens.

L’imagotip, per la seva banda, es construeix a partir de la combinació de formes simples: el cercle, el rectangle, el quadrat  i la doble ratlla. Aquestes formes geomètriques s’han arrodonit per fer-les més confortables. I, tot i que mantenim els tres colors de l’antic logotip –el vermell, el blau i el groc-, n’hem matisat el to per aconseguir colors més càlids i propers.

En conjunt, la nova imatge és elegant i reflecteix les idees de cooperació i sinergies que caracteritzen el tercer sector i l’acció social. Alhora, la proposta destaca de manera especial aquest caràcter canviant i dinàmic que tan bé defineix el funcionament actual del món i les tasques que des de l’ACP desenvolupem.