logo


“La Najwa i la Meera no es coneixen. Una viu a Beirut; l’altra, a Barcelona. Una vol ser directora de cinema; l’altra, metgessa. Així doncs, què tenen en comú? Són dues joves de 17 anys que van fugir de Síria per escapar de la guerra. I, ara, han de trobar el seu lloc a una societat que no sempre les fa sentir ben rebudes. A ambdós costats del Mediterrani, encaren les diferents peces de la seva identitat -dones, refugiades, adolescents…- amb orgull”.

És l’argument de Al Aman: Barcelona-Beirut, un curtmetratge documental realitzat per la productora Fractal 7 en col·laboració amb l’Associació Catalana per la Pau, que narra la història de dues noies refugiades, traçant paral·lelismes entre les seves vides, a banda i banda de la Mediterrània.

El dimecres 25 d’octubre tindrà lloc als Cinemes Texas una projecció en exclusiva d’aquest treball, que anirà acompanyada d’un col·loqui posterior amb l’equip de direcció i diversos experts per debatre sobre el tema de l’acollida.

L’entrada és gratuïta, però cal descarregar-la prèviament a través de la següent adreça.

El projecte compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la Fundació Pau i Solidaritat CCOO i l’Associació Catalunya-Líban.

Descarrega aquí el targetó informatiu

No et perdis el tràiler

 

Projecció en exclusiva del curt documental ‘Al Aman: Barcelona-Beirut’


Dimecres 25 d’octubre de 2017, a les 22h
Cinemes Texas (Bailèn 205, Barcelona)
#BarcelonaBeirut