logo


Els dies 27 i 28 de juny tindran lloc al Teatre Lliure de Montjuïc dues funcions solidàries de l’espectacle Ramas para un nido, que signen conjuntament l’actor Viggo Mortensen i el músic Rafel Plana. Una conversa entre tots dos, que reuneix peces de piano, poemes de l’actor i també d’altres poetes.

Els beneficis d’aquesta iniciativa aniran a parar a l’Associació Catalana per la Pau; concretament, seran destinats als projectes que l’entitat desenvolupa a Jordània i el Líban per garantir l’atenció de les persones refugiades.

Mortensen, que va participar recentment a la Setmana de la Poesia de Barcelona, llegirà poemes en castellà i anglès en un recital que durarà aproximadament una hora. L’actor nord-americà, a més d’escriure i editar poesia a través d’un segell propi, també es dedica a la pintura, la fotografia i la música.

Viggo Mortensen recita pels refugiats
Rafel Plana és pianista, compositor, productor i emprenedor cultural. Ha realitzat més de 500 actuacions a Europa i Estats Units, tant en grans teatres o festivals com en petits auditoris.

Tots dos artistes ja han col·laborat anteriorment sobre un escenari en experiències similars, amb un gran èxit de públic.

Les entrades ja estan exhaurides per a les dues funcions.


Ramas para un nido

27 i 28 de juny a les 20.30 hores
Teatre Lliure de Montjuïc
Plaça de Margarida Xirgu, 1 (Barcelona)